AFİDER'den Yılbaşı Balo Gecesi

Ankara Fenerbahçeli İş Adamları ve Yöneticiler Derneği (AFİDER) olarak, yeni yılı Bilkent Otel’de düzenlediğimiz ve 19.07’de başlayan balo ile kutladık. 70-80’li yılların yerli ve yabancı müziklerini kendi tarzlarıyla yorumlayan Necati ve Saykolar Grubu’nun sahne aldığı gecede, üyelerimiz ve davetlilerimiz keyifli bir gece geçirdiler.

Yeni üyelere plaket takdimi de gerçekleşen gecede, Yönetim Kurulu Başkanımız Engin Aygüney, katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür ederken yönetime geldiklerinde söz vermiş oldukları projelerden daha fazlasını hayata geçirdiklerini söyledi. Geceye katılan coşkulu kalabalığın kendilerine güç verdiğini ifade eden Aygüney, yönetim kurulu olarak daha çok çalışacaklarını ifade etti.

Geceye, Fenerbahçe Spor Kulübü’nü temsilen Aziz Yıldırım’ın abisi Selçuk Yıldırım da katıldı.

Katılımın çoğunlukta olduğu AFİDER Yılbaşı Balo Gecesi coşku ve sevinçle kutlanırken salonda Fenerbahçe marşları ve izinde olduğumuz EN BÜYÜK FENERBAHÇE’Lİ̇ MUSTAFA KEMAL sesleri yankılandı. Bizi bu güzel gecede yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize şükranlarımızı sunarız.

AFİDER YÖNETİM KURULU