Haber Ara



AFİDER Yılbaşı Balosu

Değerli AFİDER Üyeleri, acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktığımız bu günlerde, geleneksel olarak düzenlediğimiz Yılbaşı Balosuna tüm değerli üyelerimizi davet etmekten mutluluk duyarız. 14 Aralık 2018 Cuma günü saat 19.07'de başlayacak olan bu gecemizde sanatçımız FATİH ve grubu ŞAMATA BAND ile coşacağız.

Devamını Oku

AFİDER Turnuva Birincisi Oldu

Spora Gönül Vermiş İşadamları Halı Saha Futbol Turnuvasında, finalde Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) ile gerçekleştirdiğimiz maçı 6-2’lik skorla kazanarak birinci olduk.

Devamını Oku

Dünyada Bir İlke İmza Attılar

Üyemiz Erhan Ensarioğlu'nun eşi Cansu Yıldırım Ensarioğlu'nun koordine ettiği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne özel, Altındağ Kemal Yurtbilir İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan Duyan Kalpler Müzik Grubu ile birlikte Fenerbahçe Marşını seslendirerek klip çektik.

Devamını Oku

AFİDER'in Tarihi Organizasyonu

AFİDER olarak yeni sezonda üyelerimizle bir araya gelmek, üyelerimizin kaynaşmalarını sağlayarak yeni iş fırsatlarını değerlendirmek, yeni üyelerimize plaketlerini takdim etmek, ailelerimiz ile birlikte güzel vakit geçirip iş stresinden uzaklaşmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuza katılım yoğun oldu.

Devamını Oku

Turnuvanın İlk Maçı

AFİDER ilk karşılaşmasını büyük farkla kazandı. Spora Gönül Vermiş İşadamları Halı Saha Futbol Turnuvası kapsamında, ilk karşılaşma olan, Ostim Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) ile gerçekleştirdiğimiz maçı 13-3 galibiyet ile kazandık. Tüm üyelerimizi tebrik ederiz.

Devamını Oku

10 Kasım Atamızı Saygıyla Anıyoruz

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerine, eserlerine, bize en büyük mirası olan Cumhuriyetimize sahip çıkıyor; güçlü, gelişmiş bir Türkiye’ye katkı için çalışıyoruz. Bu bilinçle, vefatının 80. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz.

Devamını Oku

AFİDER ile ilgili sorularınız mı var?

Sorularınız ve önerileriniz için bizi arayabilirsiniz.